vineri, 15 aprilie 2011

”Tu nu arăți a gay!”

Azi am auzit și așa ceva. Mă gândeam: cum în pielea dorului un om arată a gay?

Așa că facem casting pentru caracteristici ale gay-ilor. Iată și modelele noastre:


Care din ei este gay? Puneți pe ei orice ce i-ar face să arate a gay!Da, sunt oameni gay, hetero, hippi, metro, emo, ortodocși, musulmani, afemeiați etc.

Da nu toți gay-ii sunt efemeiați, nu toți musulmanii sunt teroriști, nu toți hetero sunt proști.

Aici, unu explică altuia despre caracteristicile vizibile ale gay-lor.

Stereotipuri, stereotipuri, stereotipuri, stereotipuri, stereotipuri, stereotipuri, .... off... și
etichete, etichete, etichete, etichete, etichete, etichete, etichete, etichete, etichete, etichete.

3 comentarii:

Robert spunea...

Faci o confuzie, dragul meu. Afemeiat înseamnă (Bărbat) care umblă după femei, căruia îi place să facă curte femeilor; muieratic. Gayii nu fac curte femeilor. Cred că ai vrut să zici efeminat.

Roman Mardari spunea...

Merci pentru feedback ;)

White spunea...

de ce exista stereotipuri ? fiindca doar pe cei cu trasaturi specifice shi evidente de genu curcubeu pe cap, cercei peste tot, costume colorate, peruci shi cosmetica, fluturari din miini shi glase tzuguiate ii arata pe la TV !!!!!!!!!
shi asta ma streseaza enorm ...
chiar shi in filme doar in asha mod se prezinta persoanele homosexuale ...
of ... consider ca doar promovind o atitudine serioasa la ceea ce se arata oficial, shi evidentzierea unor aspecte mai culturale despre comunitatea LGBT poate schimba cite ceva in mentalitatea oamenilor !
Frica fatza de ceva ce nu se incadreaza in contextul social obishnuit, sau sa-i zic ierarhizare sociala, ii face pe heterosexali sa fie agresivi fatza de persoanele homo, shi aici nu zic de agresiuni fizice, dar de nivelul de acceptare shi negare ca tot ce este inafara intzelesului este incorect. Eu am vazut ca la aceasta agresivitate se raspunde cu una de aparare, pe cind ar fi trebuit sa se lucreze pe aspectul de a se face a fi intzeleshi macar(daca nu acceptatzi) ... de dorit cu consultazia unui psiholog in domeniul prihologiei multzimii. Nu sunt sigur dar cred ca in citziva ani ceva roade s-ar stringe shi de rasulfat va fi mai ushor ...

Trimiteți un comentariu