duminică, 31 octombrie 2010

My Coming-Out story: Reul Kornel

"Salut popor moldav!

Din start aş vrea să ştiţi că numele Reul Kornel este defapt unul inventat de mine, pentru că e înţeles faptul că nu oricine dintre noi ar putea să afirme în mod deschis că este gay. Defapt, nu este o problemă, dacă ar accepta-o societatea.

Voi încerca să mă destainui şi eu. Încă din cea mai fragedă copilărie în curtea casei unde locuiam pe atunci, locuia şi o fată de vârsta mea. De mici copii eram mereu împreuna şi mereu făceam fel de fel de şotii şi dureri de cap pentru bieţii noştri părinţi. Sportul nu l-am iubit niciodata şi era o problemă pentru profesorii de educaţie fizică să mă impună să fac ceva, eram principial de tot..


Anii treceau... Undeva pe la 12 ani (când îmi amintesc râd şi acuma) am întreţinut cu ea primul meu raport sexual, defapt şi al ei, pentru că eram copii şi nu ne mai pricepeam deloc în asta... De atunci ne-am promis unul altuia că vom fi mereu împreună... însă peste câteva luni, la o serată organizată la şcoală am văzut-o sărutându-se cu altul. O iubeam mult, şi, să fiu sincer o iubesc şi acum, însă o urăsc tot atât de mult. De atunci mi-am zis ca voi fi singur şi nu mă mai interesează nimeni. 

Undeva pe la 16 ani, mergând la plajă am observat că mă excită corpul dezgolit al băieţilor... Nu atrageam acestui fapt atenţie deosebită, pe atunci nici nu auzisem de gay! La vârsta aceasta, majoritatea colegilor mei de clasă deja aveau un raport sexual cu fetele, şi, firesc fiecare se străduia să înfrumuseţeze relaţia sa de pat cum îi venea în cap. Dar eu cu ce-s mai rău ca ei? dacă se găsea vri-o unul că a avut seara trecută 2 relaţii de pat, atunci eu neapărat interveneam cu afirmaţia că am avut 3!!! Între timp, în mânele mele a apărut o caseta video cu filme porno. Era ceva extra! Şi iaraşi, barbaţii din acele filme îmi trezeau mai mare interes decât fetele. 

Ceva mai târziu, undeva pe la 17 ani, auzisem de la sora tatei că are printre cunoscuţii săi o persoană gay, spre mirarea tuturor l-a caracterizat foarte pozitiv. Evident toţi cu critică în adresa lui, eu însă mi-am creat propria părere, pe care evident am preferat să nu o divulg nimănui. Însă prima impresie era cam asta - "Cum, gay la noi în Moldova? Imposibil! Oare cum e? Cum arată? E cu cercei, cred-că?!" Ah, da, moda la cercei pentru baieţi abia se începea şi fiecare care purta cercel pe atunci cred că a simţit dezgustul mulţimii. 

La 20 de ani, aveam profil pe mail.ru, însă eram logat ca hetero. Defapt comunicam cu fetele fără a avea intenţii serioase. Apoi, la 21 am accesat pentru prima dată "sunt băiat/caut băiat". Nu eram tare şocat de numărul mare al utilizatorilor de acolo, mai tare îmi displăcea că mai toţii căutau relaţie de pat, dar eu vroiam să aflu mai mult despre homosexualitate şi să mă înţeleg singur pe mine. 

Printre mulţimea de scrisori, am găsit una care nu se deosebea la prima vedere de altele, însă persoana din fotografie!... ne-am înţeles să ne vedem a doua zi... mă pregăteam ca pentru ceva deosebit, era ceva cu totul special şi nu aveam frică, eram încrezut că nu va fi nimic decât o simplă întilnire. Când l-am vazut din departare, nu mă mai gândeam la nimic, am rămas tablou, însă fiind mândru nu i-am aratat-o. Nu a durat mult plimbarea noastră, până când a decis să mă invite la el. Era cu 2 ani mai mic, însă avea mare experienţă. Totul a avut loc în prima seara! Nu pot să zic că mi-a plăcut enorm, însă am înţeles ca DA, sunt gay! Relaţia noastră a durat 4 luni, am învăţat multe de la el. Ţinea mult la mine, eu din pacate nu-i puteam oferi aceleaşi sentimente. 

Am hotărât să-i zic celui mai bun prieten de al meu, nu-i venea a crede, nici nu bănuia. Dar cu el mă cunosc de la 5 ani!! A încercat să mă cerceteze şi să mă dezică. Însă acum chiar îmi face gest când
vede un baiat mai chipeş trecând pe strada. Nu-mi era deloc greu să-i spun, pentru că eram sigur în prietenia noastră. Apoi, între timp au mai aflat şi alte persoane. Toţi era şocaţi la început, însă acum e ok. 

Ocup un post înalt într-o instituţie publică, şi nu mi-ar fi greu să mă deschid şi în faţa colegilor, însă ei nu ar accepta-o, şi asta e problema lor nu şi a mea. Eu pentru mine am acceptat că-s gay. Sunt încrezut că totul la mine va fi bine, pentru că am în preajma mea persoane care mă iubesc aşa cum sunt!"

Reul Kornel

19 comentarii:

Anonim spunea...

Uite na...macar o poveste frumoasa si sper pentru tine si pentru toti gay-ii din R.Moldova sa aveti sfirsituri si mai frumoase... Oamenii de la noi din tara nici nu-si dau seama de frumusetea sentimentelor de dragoste...am si eu un prieten gay cu care ma impac foarte bine si care este o persoana admirabila dar care din pacate a fost obligat sa paraseasca tara din cauza represiunilor...poate e mai bine asa...curaj.

hotbytu4you spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Intradevar in RM iti vine foarte greu sa te deschizi, insa umbra fricii, si primele intrebari cum? de cind? etc, si reactia oamenilor de la noi este absolut diferita de cea de dincolo dar asta e "C`est la vie", am avut si eu o relatie de 3 ani insa viata asa sa intors ca am fost nevoiti sa ne despartim, nu vreau sa intru in detalii deoarece amintirile imi dau lacrimi, insa cred ca au fost cei mai fericiti 3 ani din viata mea din cei 25, dar viata merge inainte cine stie ce surprize imi va darui ... trebuie sa fim tari ... deoarece pe lumea aceasta sunt atitea lucruri frumoase. Bafta tuturor, zimbiti cit mai mult ... chiar daca apar lacrimi in ochi, zimbiti ... siii cine stie poate veti primi un zimbet in raspuns dintr-un colt de multime mergind pe strada.

hotbytu4you spunea...

Reul crezi in dragoste la prima vedere? nush cum sa dau de tne te rog dak vezi com sa ma cauti gabytzu_gaby28

hotbytu4you spunea...

kiss dulce Reul

Anonim spunea...

"nii treceau... Undeva pe la 12 ani (când îmi amintesc râd şi acuma) am întreţinut cu ea primul meu raport sexual, defapt şi al ei, pentru că eram copii şi nu ne mai pricepeam deloc în asta... De atunci ne-am promis unul altuia că vom fi mereu împreună... însă peste câteva luni, la o serată organizată la şcoală am văzut-o sărutându-se cu altul. O iubeam mult, şi, să fiu sincer o iubesc şi acum, însă o urăsc tot atât de mult. De atunci mi-am zis ca voi fi singur şi nu mă mai interesează nimeni. " deci totul a inceput de la o relatie nefericita cu o femeie :) mititelu

Anonim spunea...

cred ca nu e ceva care sa te deterioreze eu tot sunt gay si imi place asta

Anonim spunea...

vreau si eu o relatie cu un baiat dar nu stiu unde sal caut ajutatima va rog>>>>>>>>>>>.

Anonim spunea...

Sunt gay, si sunt mindru ca sunt acel cine sunt... despre sexualitatea mea cunoastea cea mai mare parte a colegilor, prietinilor mei... imi ramane sa mai si parintilor mei, insa pentru asta, trebuie sa vina timpul perfect... desi sunt la 100% sigur ca nu o vor accepta, si de acum ma gatesc pentru cel mai rau moment din viata mea...

Anonim spunea...

eu tot caut partener gay skype vasile_x_x_x

Roman Mardari spunea...

Vasile, o sa ai mai mare succes pe site-urile de socializare ;)

teo spunea...

ma numesk Teo sunt din moldova !Sunt singurr !! am avut un prieten dar relatii nu am avutt !!nu afirmm ca nu o sa am vreo data dar partenerr cu care sa fiu fericit asha si nu am gasitt nsuitu ce sa mai fac toti vor doar sex !!!dar eu doresc macarr un pik de dragoste macar de un minut !!!!am fost indragostit de citeva ori dar din cauzaa serviciului meu a skolii nu am putut sami exprim sentimentele si niki sa vad daca macar sunt gay !!nustiu ce sa mai facc !! in moldova este ft greu de gasittt prtenerii !!! toti se tem se askunddd !!! nusitu ce sa fac sincer dragi prieteni !!sunt ft singurtik ,inima este plina de durere zi si noatpe ma rogg si ma gindesc la o viata frumoasa alaturi de un barbat pe karel voi iubi si ma voi simti bine!nusitu makar daka va fi asha ceva dar inima mea este mereu spre o dragoste adevarata !! ajutatima varog !! asta este pentru prima oara in viata cind am skriss pe sytiurile de socializare !! si sincer am frika ! makar nu am vreun prieten gay ca sa ma ajute sa trecc pentre toate sa invat a traii asha cum suntt a exista sia vedea frumosul in ceea ce sunt >atit sa fiit fericiti

teo spunea...

daka doriti sa-mi skrieteti sa-mi dati vreun sfat !!ma gasiti pe posta electronika miron11miron@mail.ru

Nightlover911 spunea...

Nice story

teo spunea...

dragi prieteni !!!! doresc sa va spun ca dupa ce am facut primul pas am avut foarte mult succes !!!intr-un timp foarte skurtt me-am gait prieten!nusitu cit si pina cind v-a fi relatia noastra,dar in schimbb ma simt foarte bine linga el ,ma simt liber in propria gindire si pot sa rid si sa zimbesc fara frika si fara maska pe fata .Asha cum sunt ,asha cum doresc sa fiu si asha cum am dorito de mulkt timp.dupa primul meu coment o trecut eaca doar 2 saptamini deja /.....si aceste 2 saptamini chiar ma bukur de ceea ca sunt gay!fiti fericiti si bucurativa de orce clipa a vietii viata este frumoasa doar trebue ca noi sa o infrumusetam dupa imaginate ,dorinta putere etc.

teo spunea...

Doresc sa adaug inka un lucru!dragi prieteni!!credeti in Domnul ,rugati-va in clipele greele si mereu >El ajuta ,o sa observati cum am observat si eu .sa stiti ca ne iubeste pe toti !skrie (o femee sa se casatoreasca nevirgina se asimileaza cu o relatie intre barbati )doar la noi este o problema "ORTODOXIA"face virff ,din o credinta fidela a ajuntt la o goana dupa bani.in fine ,mesajul este ca nu va deskurajati suntem toti copii lui Dumnezeu!1!!!!!!studiezzz de 3 ani si jumate biblia ,credeti-ma ca am cautatt ft mult ca sa dau raspuns la intebarile vieti pe aceasta tema si nikaeri nu skrieeee ca nu se earta nikaeri nu skrie ca este cel mai mare pacattt ....da este pakatt dar asta ne-am naskutt noi nu am stiut si nu suntem vinoveti ......si se spune (ca cum te-ai naskut asha trebue sa te iubesti ,daka nu te iubesti ,nu iubesti pe Tata ceresk )traiti-va viata ,fiti fericiti linga persoana draga.

marko spunea...

lasa si tu un nr de tel si nu vei fi singur sunt alaturi de tine intra pe yuby_yuby_@yahoo.com sau pe mes si vb tel 0040.755.63.63.43.si vb dar scrie un medsaj la adresa de email si eu te contactez cu nerabdare astept si confirmi ca esti din molova

teo spunea...

Marco ,,eu am trimis pe posta elecronika
un raspuns
astpetpttt cu nerabdare
,,,

Gheorghe Alexandru Moldoveanu spunea...

Sal sunama 0771401797 astept sa vb

Trimiteți un comentariu