luni, 8 iulie 2013

Paţanii dau la bot!

În ultima vreme homofobia face victime în ritm alarmant în Moldova!

Astăzi am văzut la ştiri încă un caz, unde un băiat a fost bătut pe motiv că este GAY!? WTF!? şi nici nu ştiau dacă este gay sau hetero. Acum, fiind şi hetero poţi primi aşa, nişte pumni frumuşei de dragul unor gopnişi, că aşa consideră ei că trebuie de "educat" lumea... Ştirea o vedeţi aici.

Am spus încă un caz, pentru că nu demult, un prieten gay "a primit" un pumn..., deoarece e gay. Istoria o citiţi aici. Băăăăiii, aloo, lumeee!

Mă enervez!... cînd aud aşa chestii... nu mai ştiu ce putem face...
Mi-am zis demult, hai să vorbim, să informăm, ca oamenii să cunoască, să nu "le fie frică", şi... parcă merge treaba. Doar că... înţeleg cei care sunt şi au fost paşnici, şi nu sar la bătaie. Dar cu gopnişii ce facem?

Aparent, gopnişii, au început vînătoarea de gay (să mă scuze gopnişii care nu se regăsesc în această categorie). Cu ăştia nu vrei să te pui, doar că... te găsesc ei nu ştiu cum... Astfel, păzea la toţi!

Recomandări:

  1. Nu divulga date personale persoanelor necunoscute sau recent cunoscute;
  2. Întîlniţi-vă în locuri publice, Ziua, nu noaptea!
  3. Fiţi precauţi cu orice persoană.
Prieteni, ce facem cu paţanii ăştia?

2 comentarii:

pământean spunea...

cred ca ar trebui de facut mult mai publice cazurile in care infractorii chiar au fost pedepsiti cu ani de inhisoare. Ca gopnisii sa stie ca asta se pedepseste.

влад spunea...

Пидарасы ебаные всех вас нахуй на колы сажать как это делал влад цепеш! Жопа мужику чтобы спать педрилы ебаные! Мужик продолжитель рода! А вы суки друг другу шоколадный макфлурри в точке делаете!

Trimiteți un comentariu