sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Emoţii pe muchie de cuţit

Ce faci atunci când ai sentimente faţă de o persoană de care nu trebuie?

Să zicem că îţi este un prieten bun, vesel, inteligent şi foarte drăguţ. Este straight şi afirmă mereu asta prin diferite glume, "specific persoanelor hetero". Viaţa lui de cuplu are deja un viitor planificat, însă tânarul este mult prea energic pentru o viaţă de familie. Acesta pare a avea un stil de viaţă liberal şi este, cum s-ar spune, open-minded.

Uneori apar în peisaj glume cu sensuri ascunse, flirturi ironice şi priviri dulcii. Alteori aceleaşi gesturi sau glume le face şi cu alte persoane.

Astfel, te întrebi, ce-i asta oare? Să fie oare imaginaţia proprie care proiectează lucrurile în favoarea ta sau acest caz are o şansă de viitor?

Ar părea că tânărul nu ştie despre orientarea ta, însă pare bizar luând în consideraţie că majoritatea prietenilor colegilor sunt la curent cu aceasta.

Apoi, te întrebi, cum să procedezi? Încerci să îl ignori şi să nu răspunzi glumelor provocatoare, continui să flirtezi şi speri să vezi un rezultat tangibil între voi doi sau ai o discuţie cu tânărul pentru a-i aduce la cunoştinţă că tu eşti diferit aşa cum eşti.

Orice caz ai aplica, un gând apare mereu: riscul de a pierde prietenia şi momentele plăcute cu glumele ascunse. Şi atunci te gândeşti, ce este mai bine pentru tine? Să nu îţi faci speranţe deşarte şi să dai cărţile pe faţă sau ... tu ce ai face?

6 comentarii:

Anonim spunea...

Cel mai probabil ca itzi place de el shi cautzi nod in papura !!!!! relax shi nu acorda atentzie sporita! ca o sa o patzeshti .

Anonim spunea...

M-as impusca !!!

Roman Mardari spunea...

wow :)) alte sugestii mai pozitive? :))

Anonim spunea...

Nu as pune la risc prietenia.As cauta ft ft repede o ocupatie sau as face cunostinta cu noi persoane.Totul pentru a salva o prietenie.Cel putin punctul meu de vedere. (:

Anonim spunea...

Zii față de el ca ești gay ... și dacă tot nimic mai mult nu vezi decît "flirt imaginat de tine" atunci cum a spus și primul comentariu relaxeazăte și nu acorda atenție sporită :)

rmardari spunea...

E ok. M-am conformat deja cu ideea ca e straight si nu mai acord atentie si nici prioritate. 

Trimiteți un comentariu