vineri, 29 octombrie 2010

My Coming-Out story: Alexandru

"Waw… 
Plăcut surprins, băieţi. 

Nu ştiu dacă româna mea îmi va permite sa mă expun la fel de frumos ca şi voi, însă voi încerca. 

În copilărie nu aveam solidificate atracţiile faţă de băieţi sau fete. Îi tratam pe toţi la fel. Eram un copil foarte social şi îmi plăcea să vorbesc, să mă joc şi să prietenesc cu toţii. Nu-mi aduc aminte de atracţii deosebite faţă de jocul cu păpuşile sau cu maşinuţele. Îmi plăcea mult să strîng flori. 

Relaţiile cu sportul, erau şi la mine specifice. Făceam şcoala muzicală şi nu prea aveam timp pentru fotbal sau altele, însă cu siguranţă nu mă atrăgeau sporturile „cu mingea”. Acestea îmi trezeau dezgust, din cauza riscului înalt de traumatizare şi nici nu-mi plăcea să fac parte dintr-o turmă, care aleargă după minge. De arte marţiale nici vorbă. La vîrsta de vreo 9 ani, am început să frecventez înotul. Aici şi am avut ocazia să fac cunoştinţă pentru prima oară cu corpul frumos al unui bărbat. Desigur, eram interesat de genitalii. Le priveam la băieţii maturi care făceau duş împreună cu noi. Mai apoi, am început să atrag atenţia la faptul care din ei este mai simpatic şi dacă aş fi fată pe care l-aş alege. Nu vedeam nimic „ne normal” în aceasta. Fetele, totuşi, mă interesau, oricum şi ele. 


La vreo 11 ani, mi-a nimerit în mîini o revistă porno, care a fost lăsată de cineva pe banca scării din casa unde locuiam (probabil lăsată special de unul din vecinii mei adolescenţi pentru a şoca băbuţele care din dis-de- dimineaţă stăteau pe acea bancă). Era o dimineaţă de vară, nimeni încă nu ieşise afară. Aici şi a trecut curentul electric prin mine. Am ascuns-o sub maiou, băgînd-o în şorţi, pe dinainte ))) şi am adus-o acasă. Părinţii erau plecaţi la lucru, sora mai mare era dusă şi ea cu treburile ei. Am examinat atent fiecare foaie. Inima mi se bătea atît de tare, încît îmi părea că va sări din cutie. Interesul mi-l provocau anume bărbaţii, frumoşi, cu corpuri frumoase, falosuri mari de care nu mai văzusem şi feţele – pline de plăcere. Femeile din acea revistă nu mă captivau deloc. 

La 13 ani am avut prima ”experiență” cu o fată. Nu mi-a plăcut defel. Pînă la 17 ani, nu-mi aduc aminte să fi avut vreo atracție sexuală specifică față de cineva. Erau acei ani grei ai adolescenței, primelor beții, prietenii la cătăramă, hand job și loc pentru fete nu era în viața mea. Nici nu mă tentau. 

Totul s-a schimbat la 17 ani, cînd am fost trimis de părinți la mare, într-un centru pentru tineret la litoral, într-o țară civilizată. Limita vîrstei admisibile era de la 16 la 25 ani. Fără părinți, fără supraveghere deosebită. Îmi aparțineam mie. Desigur, am făcut cunoștință cu băieții ”răi”, cu care și petreceam nopțile pe la discotecile orașului cu denumirea crucială ”Pula-Istra”. La o disco mare din acel oraș, m-am abătut de la companie și rămasem singur la bar. S-a apropiat un băiat frumos, sportiv, înalt și foarte bronzat, care mă întrebase ce beau. I-am răspuns. Își comandase și el sie. Am băut mult împreună, după care, ne-am îndreptat spre plajă pentru a găsi un scaun liber. L-am găsit. M-a sărutat. Noaptea am petrecut-o la el în cameră. Dimineața m-am simțit șocat, surprins, cu senzația vinovăției, însă fericit. Mi-a plăcut mult. 

Ajungînd acasă în acel an, am intrat pe siteul ”mail.ru” în rubrica ”znacomstva”. Am ales opțiunea ”baiat caut baiat, Chișinău, Moldova”. Spre șocul meu, erau o mulțime de băieți. M-am înregistrat și am început să fac cunoștințe. Îmi era frică oarecum… însă o învingeam ). 

Azi, puțini dintre prietenii mei straight, știu ”oficial” despre faptul că sunt gay. Însă, sunt sigur, majoritatea o realizează. Nu e o problemă pentru ei, însă simt cum se abțin în dezbaterea temelor privind homosexualitatea ). Ei sunt destul de educați pentru a-mi pune asemenea întrebări. Însă, dacă ar face-o, nu cred că m-aș eschiva de la răspunsul concret. DA, sunt GAY!" 

Alexandru, 23 ani.

12 comentarii:

Incognito spunea...

dute blea si te impushka pidarasule!!!! te gasesc iti tai gitu!

Roman Mardari spunea...

da di shi? doar pu ca-i pidaras...?

Yurii spunea...

Ei lumea... suntem parca in Europa pe jumate si deja secolul 21... Imginati ca copilul vostru deveni asa??? Si si?:)))
P.S. Alexandru dute in SUA. Lasa Patria in pace.;)

Anonim spunea...

Bravo Alexandru,

@ Ingognito, imagineaza-ti ca copilul tau poate deveni asa, si imagineza-ti un nemeric ca tine o sa-i zica fix asa cum zici tu acum?!

Dute singur si te impushka!

Vlad spunea...

Alex,

felicitari, ai o romana destul de buna:p! No, imi place povestea ta, so thumbs up:)..

SS spunea...

Atit timp cit exista oameni cu deficiente mintale de genul ca la 'Incognito', in Republica noastra nu va fi bine. Insa, cine stie... probabil e un homosexual latent, care toata viatsa a avut probleme cu viatsa sexuala si nu are decit sa reprezinte un rahat, care strica ambiantsa altora )

Natalia spunea...

Nu, pur si simplu Incognito e un tip limitat mintal si prost educat...vai de capul meu...daca nu poti vorbi initial limba din patria ta la ce dreak` mai servesti? Si de ce ar parasi tara o persoana care are orientari sexuale diferite de ale majoritatii cetatenilor R.M.? Doar sintem egali, nu? Cu atit mai mult ca sint persoane mult mai bine crescute in comparatie cu altii...Gay-ii nu agreseaza pe nimeni, nu sint rai, vor doar sa poata sa se incadreze in societatea asta lamentabila, sa fie intelesi si aceptati...curaj la toti gay-ii si continuati sa va luptati pentru drepturile voastre.

Roman Mardari spunea...

Ai dreptate Natalia, dar ca dinsu sunt multi si nici vina nu le port, pentru ca asa mediul si sistemul societatii l-a "educat". Imi pare rau pu aceste persoane pu ca ele nu stiu ca poate ranesc pe cineva drag si cunoscut, care se intimpla a fi gay, dar care niciodata nu o sa le spuna vazind asemenea atitudine.

Anonim spunea...

AM INTRAT PT PRIMA DATA PE UN SYIT MOLDOVEAN GAY MI-A PLACUT CE AI SCRIS CURAJ ROMANA TA E DESTUL DE BUNA SPER SA GASESTI PE CINEVA CARE SA TE APRECIEZE ESTI UN BAIAT DELICAT SI SENSIBIL MULT NOROC IN VIATA CARIERA DAR MAI ALES IN DRAGOSTE SA FI IUBIT POATE ODATA VOM FI O SINGURA TARA DOAMNE AJUTA

Daniel. spunea...

Felicitari pentru articol,Alex ! :) Esti foarte amuzant,cel mai haios/amuzant cuvant a fost "turma" :)) Felicitari !:)

Anonim spunea...

Asta e viata ,si trebue so acceptam asa cum esti ia,si nu contiaza cine esti,principalu om in viata sa fii

Stoicescu A. spunea...

Homofobia este o boală cauzată de frustrări personale, nimic mai mult. Oamenii care au ceva cu faptul că unii nu sunt ca ei, chiar nu trebuie băgați prea mult în seamă.

Trimiteți un comentariu