luni, 24 octombrie 2011

Familistul Paul Cameron in vizita la Chisinau

"Activiștii din Statele Unite au atras atenția asupra vizitei pe care o va face săptămâna viitoare în Moldova cunoscutul militant anti-gay Paul Cameron, a cărui organizație se află pe lista așa-numitelor „grupări ale urii” alcătuită de un centru american pentru drepturile omului (Southern Poverty Law Center). Un site de știri despre minoritățile sexuale (LGBTQNATION.com) amintește că psihologul și sexuologul Paul Cameron a fost exclus din numeroase organizații medicale din Statele Unite și Canada datorită vederilor lui extremiste și că a lăudat uciderea în masă a homosexualilor în lagărele de concentrare naziste. Cameron a fost invitat în Moldova de Asociația pentru Salvarea Familiilor pentru a convinge demnitarii de la Chișinău să nu adopte legea împotriva discriminării, care ar urma să protejeze printre alte minorități și pe cele sexuale."

Miturile lui Paul Cameron care le promoveaza pretutindeni:

  • Lesbians are more likely to die in car wrecks;
  • Gay men molest children at a high rate and are more likely to be serial killers;
  • Gay men stuff gerbils up their rectums;
  • Gays and lesbians in the military are more likely to rape their heterosexual counterparts.
Mai multe detalii despre teoriile sale, gasiti aici

Eu chiar nu inteleg... Ce treaba are americanul asta cu Moldova? Si de ce guvernul nostru are timp pentru dinsul, o persoana care nu este apreciata in propria tara, care promoveaza ura si foloseste teorii nejustificate. 

Informati-va corect lume! 

Coalitia nediscriminare organizeaza o actiune de protest, miine, Marti, 25 Octombrie, de la 14.30 pina la 15.30. Mai multe detalii despre protest, gasiti aici

Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu