marți, 7 iunie 2011

Am 18 ani şi sunt liber în singurătate!

Sunt plictisit ca om, ca gay, ca un simplu băieţel “liber”, recent am ajuns matur, am apucat MAJORATUL de picioare ;), sunt mare la mama, chiar dacă nu ştie de mine.

E ora 23:25, e tîrziu şi e 14 februarie, sărbătoarea celor îndrăgostiţi, “VALENTINES DAY” celor care se iubesc, cu părere de rău, stau şi plîng, pentru cine? Pentru nişte homofobi.. care nici măcar nu au auzit de un parfum, sau de o lamă de ras, nu mai spun de scobitori de urechi (( şi cremuri =)

Sunt epuizat, urăsc cînd sunt pe urma lor, am început să fumez (o fac mai rar), doar din cauza asta, că cel mai bun prieten de-al meu, care şi el întră în categoria celor homofobi, (e frumuşel, îl ador, îl iubesc). Doar că nici nu vrea să mă înţeleagă, sau nici nu încercă să înţeleagă că GAY te naşti, exact GAY-ii se NASC !. el nu ştie de mine.

Eu sunt cel care s-a născut gay, trebuie să stau închis în casă ? să tac, să nu mă pot distra normal ca toţi naturalii? Sunt liber în singurătate !, de fiecare dacă cînd mă trezesc dimineaţa, somnoros, cu un simplu gînd, azi ce va mai fi ? vorbim de gay ? Voi găsi un gay la noi în liceu ? Am o prietenă foarte bună, e lizbi, ne înţelegem foarte bine, recunosc că mi-am dat seama că sunt gay la 13 ani, şi de 5 ani, trăiesc în minciună, în plînsăte, şi în trădare, sunt sătul de fetele destul de drăguţe care se anină de mine, mă împac foarte bine cu fetele, chiar dacă nu le pot iubi, şi din această cauză se suie în cap, multă lume se întreabă, nu eşti cu nimeni ?, Nu, nu sunt. şi d-au nişte motive foarte stupide, că stau şi sufăr, dar să spun PUBLIC că sunt GAY ? ar fi soluţia cea mai reuşită, îmi este frică să merg prin oraş, sunt speriat de umbra mea, mă sperie liniştea, şi gălăgia !

Voi găsi partea cea din viaţa mea care mă va înţelege, care nu voi dori doar SEX, şi nimic în schimb, vreau dragoste, vreau să fiu fericit în seara asta de « VALENTINES DAY », cu cine, cu cine alături, să-l cuprind, să stăm într-un club de noapte să dansăm cum vrem noi, să ne simţim bine, mă coplexez atuci cînd sunt într-un club de noapte, vreau ca în această seară să mă simt bine, sunt înregistrat pe vrio 4 siteuri pentru ce-i care sunt ca şi mine, majoritatea lor vor doar sex !. le vizitez zilnic, e greu lume în Moldova să fii GAY ! e foarte greu! în noapte asta nu voi fericit, pentru că pun capul pe pernă şi dorm, asta mă face cel mai fericit, să stau singur, şi să nu mă gîndesc la asta !

Andrei. 

10 comentarii:

florin ghituica spunea...

trebuie sa ai rabdare si sa-ncerci sa te faci cunoscut cat poti pe net . Nu te astepta ca-ncepand cu varsta de 18 ani sa reusesti sa-ti instalezi o relatie . Fii tare si ai multa rabdare si discernamant !

Anonim spunea...

Andrei, Contacteaza-i pe cei de la GenderDoc-M:
http://www.lgbt.md/rom/content.php?sid=16
e rau sa fii singur atunci cind ai 18 ani si ai un conflict interior, psihologul de acolo este bun si iti va ajuta sa te intelegi si sa primesti raspuns la unele intrebari. Succese si nu te descuraja, asta e virsta cind incercam sa intelegem cine suntem, sorry dar asta dureaza cam pina pe la 21-22-23-24, diferit pentru fiecare. :)

Anonim spunea...

Aceste probleme sunt atent tratate in policier-ul "In Umbra Iubirilor Secrete", de M.S., volum foarte bun, cred ca-l gasesti la 0727269203.

Anonim spunea...

Andrei, o să fie bine. O să-ți găsești perechea, o să vă iubiți mult, cum nici în povești nu scrie. O să fiți fericiți. O să locuiți împreună, o să mîncați împreună, o să ieșiți în oraș împreună. O să simți bucuria de a te trezi dimineața alături de el. O să te grăbești să faci cafea pentru amîndoi. O să-ți zîmbească dulce că i-ai adus cafeaua la pat. O să te îmbrățișeze de cinci ori pe zi ca să-ți spună: „Te iubesc!”

De unde știu asta? Pentru că am fost și eu la fel ca tine. Am avut și eu 18 ani și am crezut c-o să fiu singur o viață întreagă, că n-o să găsesc pe nimeni cu care să fiu fericit. Am plîns și eu nopți întregi, am fost trist, n-am știut dacă mai are rost să sper. Am cunoscut și eu scena gay, plină de indivizi care caută numai sex. M-am întrebat din nou dacă are rost să sper.

A avut rost. În cele din urmă mi-am găsit jumătatea. Sîntem împreună de mulți ani. Iar bucuria de a fi împreună e la fel de proaspătă ca la început. De cîte ori îmi aduc aminte cît de greu mi-a fost – adică de cîteva ori pe zi – îmi îmbrățișez partenerul și-i spun cît de mult îl iubesc. Și el face același lucru, tot de cîteva ori pe zi.

Așa că, Andrei, păstrează-ți speranța. Nu-ți pierde timpul în lacrimi. Pregătește-te pentru viitorul tău iubit. Citește, cultivă-te, află, școlește-te, pregătește-te pentru viață. Umple-te de calitățile pe care viitorul tău partener le va prețui la tine. Probabil între timp și el se pregătește, ca să te merite.

Cu răbdare, o să ai o viață minunată. O să-ți aduci aminte de anii de acum și o să te gîndești: „Bietul de mine, cît am suferit, fără să știu cîtă fericire urma să vină!”

Fii puternic. Merită.

Teo spunea...

Sunt din Moldova !Am o viata destul de grea !nu financiar dar spirital ! citind cu atentie pasajul de sus mam regasit in aceeeasi situatie plus citirea comentariilor mia dat si mie o mika speranta !sincerr am virsta de 17 si jumate dar viata mea este ft maruta si independentaa ! as dori sa skriu citeva istorioare din viata mea dar nustiu cum pentruca doresc in totalmente sa fie anonimm pentru ca nustiu cind va exista vrreo data vremea sa spun si eu cuiva ca sunt gay !aceasta pina cind este egcslus !sufar in singuratate si in fiecare zi imi pun din nou si din nou maska pe fata ! nuitu ce sa mai fac parka nu mai am putere sa mai lupttt .Andrei fii tare mult as dori ca sa fii un prieten deal meu de viata doar ca am cu cine comunica de acealasi sex .doar unul ca mine poate sa ma inteleaga >nusitu cind v-a veni si la mine o dragoste adevarata dar mereu ma gindesc la ea si il rog pe Tata cerescc sa ma ajute si sa ma primeasca asa cum sunt asha cum mam nascut !

teo spunea...

doresc o viata frumoasa si fiecare zi muncesc din greu pentru aceasta !unika mea speranta este fratele meu poate ma va lua in amerika el este akolo darrr ma gindesccc ca nimeni nu ma aspteapta acolo si citiva ani cit voi depinde inca de fratele meu secretul va fi din nou al meu si al D-lui !!!nusitu ce sa fac dragii prieteni ipoate spuneti si voi ceva !!!cum sa luptt !!doarr stitii cit de mult ne ucide aceasta sufleteste !

teo spunea...

daka aveti dorinta si palcerea sa ma ajutati cautatima pe posta electronika !miron11miron@mail.ru

teo spunea...

Andrei totul va fi bine unikul lucru care te poate ajuta pina cindd este ca ssa stii ca nu esti singurrrr !!!ni ne vom ajuta !unukul lucru sa nu disperam

marko spunea...

te rog intra pe yuby_yuby_2011@yahoo.com si scrie ca esti din moldova si promit ca nu vei fi singur sau sunama la nr 0755.63.63.43.sau pe ue_office@yahoo.com si nu vei fi singur te vom ajuta
cu respect marko

teo spunea...

sincerr nu dau de nimicc ,DIKA niki pe numarul care mi lai dat nici pe adresa asta
nusitu ce sa fac
asculta dar daka ai placerea ,,,lasami mesazz pe posta electronika ,,,"miron11miron@mail.ru"
te rog mult
astept un raspuns de la tine

Trimiteți un comentariu