marți, 17 mai 2011

Documentar despre minoritățile sexuale la miezul nopții

Am scris la sfârșit de an un articol despre un proiect care se numește ”Drepturile Omului pe Ecrane”. Au fost alese 4 probleme majore: poliția și justiția, societatea civilă, drepturile persoanelor cu dezabilități și drepturile minorităților sexuale. Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Moldova 1, televiziunea națională, astfel automat trebuia să difuzeze toate filmele.

Lansarea proiectului a avut loc pe 15 decembrie 2010. Au fost proteste împotriva filmului cu minoritățile sexuale, dar și proteste care au cerut difuzarea tuturor filmelor. S-a discutat difuzarea filmului la ședința Consiliului de Observatori TRM și a fost votat pozitiv: 4 voturi pro, 2 contra, 1 abținut.

Iată că de la 15 Dec. 2010 până la 17 Mai 2011 - perioadă mai bine de 5 luni, Teleradio Moldova va difuza totuși filmul documentar despre minoritățile sexuale. Ura! și știți când? Miercuri, zi de lucru, la orele 23.35-00.00. Ora la care audiențele prind viață la filmele porno și la programe pentru adulți, oră la care majoritatea dorm pentru că joi este zi de lucru. Cică, na-vă film, ați vrut film, iaka așa. Ei, mulțumim...







Și iată încă o dată filmul documentar despre minoritățile sexuale. Atenție, Moldova 1 îl difuzează la miezul nopții, tu ești sigur că vrei să-l privești acum? Ai 18 ani? Ești sigur că nimeni nu te vede?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu