joi, 17 martie 2011

În Moldova nu se discriminează! Nu avem nevoie de legea anti-discriminare!

Anul acesta guvernul Republicii Moldova a aprobat proiectul de lege privind prevenirea și combaterea discriminării. Acest proiect urmează să fie discutat în parlament ca mai apoi să fie adoptat. Acesta oarecum este o necesitate pentru Moldova, dar și un criteriu pentru a adera la Uniunea Europeană.

Marian Vitalie a fost foarte șocat! Își face griji pentru familiile din Moldova și valorile morale ale acesteia.

Moldova Creștină consideră că acest proiect de lege este cea mai mare amenințare pentru națiunea noastră!

Acest pericol public a unit forțele a mai multor organizații pentru a salva familiile din Moldova. Astfel a fost creată ”Alianța pentru Salvarea Familiilor din Moldova”, care își doresc familii sănătoase.  


Marian este într-atât de îngrijorat de situația familiilor că face deja fund-raising.

Alexandru Curcubet ne prezintă pericolele legii nediscriminare și ne explică adevărul.

Moldova Creștină și Pro Familia a reușit să-l aducă pe Scott Lively la Chișinău, care este un expert în promovarea valorilor familiei și care a reușit să aibă un impact major în Uganda, unde a fost introdusă pedeapsa cu moartea pentru cei care sunt homosexuali sau care sunt considerați a fi.

Lumea pur și simplu este deranjată de sintagma din lege ”orientare sexuală” și Lorena Bogza vorbește ”În Profunzime” despre acest proiect de lege și cât de deschisă este societatea noastră să accepte sau nu homosexualii.

Cu toate că vrem în Europa, vom respecta drepturile tuturor oamenilor, însă poate omitem pe cei cu orientarea sexuală netradițională, ne explică Natalia Morari.

Oamenii s-au informat și au ieșit în stradă să protesteze. Nu este posibil așa ceva la noi.

Apreciez pe fiecare că își iubește țara, valorile ei și mereu vor lupta pentru o Moldova curată cu familii sănătoase! Nici nu au nevoie de informații sau să citească proiectul, le-a spus cineva în ce constă totul.

Pe lângă toți menționați mai sus și care sunt pentru familii sănătoase, Coaliția Nediscriminare face un apel pentru a opri discriminarea. Instituții internaționale, o listă de ONG-uri susțin această lege și cred că este necesară pentru Moldova.

Nici nu mai știu cum să comentez, ce să spun... dar totuși recomand tuturor să se INFORMEZE din toate sursele posibile.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Leoalexx: Bravo, un articol foarte interesant.

Pinocchi0 spunea...

Și eu am citit cu interes -- și am comentat aici:
http://pinkpong.gramo.ro/?p=427
Și da, este întotdeauna foarte important să ne informăm -- din TOATE sursele posibile.

Trimiteți un comentariu