joi, 11 noiembrie 2010

1-a lună de "Sunt Gay în Moldova" cu 3981 vizualizări

Salutare tuturor. Pe data de 11 noiembrie 2010 se împlineşte o lună de la deschiderea blogului "Sunt Gay în Moldova" şi cu ocazia asta, vreau să ştiu care este părerea voastră.



Conform statisticei blogului, acesta a fost vizualizat timp de o lună de 3981 de ori cu un număr de peste 800 vizitatori unici. Citind această statistică bănuiesc că lumea este interesată sau curioasă despre viaţa persoanelor gay din Moldova. Menţionez că am creat acest blog pentru a sensibiliza opinia publică despre persoanele gay şi viaţa acestora şi mi-aş dori mult ca societatea să ofere mai multă toleranţă, înţelegere şi acceptare.

Astfel, vreau să faceţi un mic sondaj răspunzând la nişte întrebări cu privire la informaţia de pe blog. Ce părere aveţi despre articole, informaţie, ar trebui cenzurată, mai puţine detalii, etc. sau ce altă informaţie aţi dori să aflaţi? Comentaţi mai jos.

3 comentarii:

Roman Mardari spunea...

Ce parere ai? Ce te intereseaza? Ce te deranjeaza? Spune tat!!! ;)

Vlad spunea...

la inceput am crezut ca va cuprinde o arie mai vasta, insa e foarte bine ca e centrat pe comming-out. de altfel, faptul ca se implica altii cu istoriile lor, nu poate decat sa ma bucure.

ar fi fain totusi dac' am avea parte de mai mult feedback.. no, cine stie, poate in timp:)..

Roman Mardari spunea...

nu este centrat doar pe coming out. asta a fost doar prima campanie, urmeaza alte articole cu diferite tematici. De asta si as vrea sa vad parerea cititorilor ce ar fi mai interesant sa citeasca... ;)

Trimiteți un comentariu